Leer Longhoods beter kennen.

We hebben de expertise in huis om meer uit uw Porsche te halen.

Maar we worden vooral enthousiast van Porsches en het delen van ons enthousiasme met andere liefhebbers.

De ultieme rijbeleving

Longhoods Finetuners gelooft dat iedere Porsche-bezitter, met de juiste hulp, de voor hem ultieme rijbeleving uit zijn auto kan halen. Die ultieme rijbeleving is te bereiken door het naar smaak finetunen van wegligging, gewicht, vermogen, comfort of een combinatie daarvan. Met al die zaken heeft Longhoods veel ervaring, zowel voor de straat als voor op het circuit. In de praktijk betekent dit dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke aanpassingen aan uw auto.

Jarenlange ervaring

Of het nu gaat om kleine verbeteringen aan uw ophanging of het compleet naar uw eigen smaak opbouwen van een auto, niets is ons te gek. En als u twijfelt wat voor u het beste werkt, helpen we u graag de juiste keuzes maken. Onze technici hebben jarenlange ervaring met het sleutelen aan Porsches en brengen bovendien de nodige circuitervaring met zich mee.

Naast het finetunen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden en motorrevisie.

Ervaar het zelf

Wij zijn op werkdagen te bereiken van 9:00 – 17:00 uur op 0598 – 760 911. Maar u bent ook van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen aan de Plesmanlaan in Kolham. Daar kunt u – naast een hartelijke ontvangst en een goede kop koffie – ook een deel van onze collectie gefinetunede Porsches bewonderen.

Neem contact met ons op.